De drie ringen lezing door Anya Niewierra (13-1-2018)

De drie ringen lezing door Anya Niewierra

De drie ringen lezing door Anya Niewierra Museum Land van Valkenburg, Grotestraat Centrum 31Valkenburg
Wat drijft mensen om toerist te zijn? Waarom reizen mensen? Op deze vraag probeert Anya Niewierra (Algemeen Directeur van Stichting VVV Zuid-Limburg en Auteur) vanuit een filosofisch perspectief een antwoord te geven tijdens deze Drie Ringen Lezing.

Al sinds haar jeugd heeft Anya drie passies: reizen, schrijven en schilderen. Van reizen maakte ze haar beroep, schrijven integreerde ze in haar werk en schilderen werd haar hobby. Zo kwam ze terecht in meerdere werelden met elk een eigen subcultuur. En uit elke wereld haalde ze iets wat ze meenam naar haar twee andere werelden. ​

De inzichten die ze opdeed in het artistieke veld, kon ze altijd goed toepassen binnen de zakelijke dynamiek van het toerisme, als directeur van VVV Zuid-Limburg en binnen haar eigen bedrijf, De Witte Lelie.

In het voorgesprek met Anya was zij zeer betrokken en enthousiast. Het Heuvelland is heel inspirerend voor haar, evenals kunst en daarom heeft de organisatie dit jaar de lezing in het streekmuseum in Valkenburg: Het Land van Valkenburg georganiseerd! Tijd: 14:30-16:30 uur.

Overzicht

Prijs

Breng wel uw museumjaarkaart mee als u die heeft. Een vrije gave voor het werk van is welkom.

Data

2018

januari 13

Contact

Museum Land van Valkenburg, Grotestraat Centrum 31, Valkenburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Bron: VVV Zuid-Limburg